ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Судові охоронці Львівщини відпрацьовували дії в разі виникнення надзвичайних подій і нештатних ситуацій в органах судової влади

26623 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 14 серпня, на базі Восьмого апеляційного адміністративного суду пройшли тактико-спеціальні заняття зі співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області.
Перед проведенням занять зі співробітниками взводу швидкого реагування та підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області зустрівся голова Восьмого апеляційного адміністративного суду Олег Заверуха. Він подякував співробітникам за добросовісну службу та побажав їм результативних тренувань.
Під час занять судові охоронці відпрацьовували дії в разі виникнення надзвичайних подій і нештатних ситуацій в органах судової влади, зокрема безладів у ході проведення судового процесу, групових порушень громадського порядку на території судової установи.
Такі навчання на базі органів системи правосуддя підвищують ефективність дій, взаємодії та злагодженої командної роботи під час забезпечення безпеки учасників судового процесу, реагування на можливі конфліктні ситуації та підвищення кваліфікаційного рівня співробітників Служби судової охорони.

Теги: Служба судової охорони,ССО ,судова охорона

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео