ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Аграрна партія оголосила про участь в місцевих виборах

Аграрна партія оголосила про участь в місцевих виборах
105138 ПЕРЕГЛЯДІВ

Аграрна партія України буде брати участь у місцевих виборах 2020 року. Таке рішення було прийнято на з’їзді партії, що відбувся 28 липня у місті Києві, повідомляють у прес-службі партії.

Голова Аграрної партії Михайло Поплавський під час з’їзду поставив однопартійцям завдання отримати максимальну кількість голосів на місцевих виборах і привести до місцевої влади справжніх професіоналів, фахових аграріїв та лідерів громадської думки, що забезпечить організації чітке місце на політичному полі.

«Зважаючи на суттєве збільшення важливості розвитку аграрного сектору в економіці України, очевидним є потужний суспільний запит на політичну силу, яка б системно та професійно захищала інтереси людей, пов’язаних з аграрним виробництвом. Саме такою політичною силою була і є Аграрна партія України! Кандидати від Аграрної партії візьмуть участь у жовтневих виборах, щоб громадяни обрали місцеву владу з тих, кого вони особисто знають і кому довіряють. Фаховість, знання проблем, що потребують вирішення - головні критерії висування кандидатів, тому що ми прагнемо реальних змін! На зміну популістам мають прийти справжні господарі і професіонали, а це і є Аграрна партія України!»- зазначив Михайло Поплавський.

Відомий політичний експерт Вадим Карасьов зауважив: «Прийшов час Аграрній партії грати вже в вищій або прем’єр лізі української політики. Претендувати на парламентське і урядове представництво . Для цього відкриваються сьогодні всі можливості. Адже значний відсоток населення працює в аграрному секторі України, це достатньо велика кількість людей. Головне завдання їх мобілізувати, надати нове дихання, надихнути, розробити і втілити серйозну програму по захисту українського села і селянства»

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Аграрна партія України,місцеві вибори
Автор: News Ukraine

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео