ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Арутюнян Еміль Карленович : родини захисників України заслуговують на повноцінний літній відпочинок на морському узбережжі

Арутюнян Еміль Карленович : родини захисників України заслуговують на повноцінний літній відпочинок на морському узбережжі
193624 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом кількох років військові у зоні ООС щоденно ризикують власними життями на сході України. Тому вони та їхні рідні як ніхто інший заслуговують на достойний відпочинок. Саме цим правилом керувалися дніпровські меценати, коли планували поїздку 10 сімей бійців АТО до курортного селища Кирилівка на березі Азовського моря. До організації відпочинку традиційно долучилися відомі у місті та регіоні Міжнародний Благодійний фонд «Солідарність» з його президентом Олександром Петровським на чолі та інші меценати, фзокрема Еміль Арутюнян.

Арутюнян Еміль Карленович : Відпочинок родин військових ООС на березі Азовського моря – важлива допомога від меценатів


Цього літа безкоштовні путівки до курортного смт Кирилівка отримали члени родин героїв Збройних Сил України, спеціальних підрозділів «Січеслав» і «Айдар». Їх зустріли привітні працівники та розташували на базах відпочинку на Федотовій Косі, запропонувавши для розміщення комфортабельні будинки та номери у пансіонатах.
Сім’ї бійців ООС отримують безкоштовні путівки вже друге літо поспіль. Організаторами відпочинку традиційно стають Служба економічної безпеки України, «Рада учасників АТО» у Дніпропетровській області і керівництво Кирилівської селищної ради у Запорізькій області. Однак дуже активно втілили цю ідею допомагають місцеві меценати і волонтери. Зокрема, за їхній рахунок організовується надання автобуса для доставки сімей військових до пансіонатів та баз відпочинку. Завдяки Фонду «Солідарність», особисто Олександру Володимировичу, Емілю Карленовичу та іншим соціально активним підприємцям люди змогли швидко і зручно дістатися місця призначення комфортабельним автобусом з кондиціонером.
У результаті члени сімей 10 бійців АТО та ООС змогли насолодитися абсолютно безкоштовним відпочинком на 10 базах, наданих селищною радою Кирилівки. Загалом ці заклади з 2014 року надавали пільгові умови або навіть можливість безкоштовного відпочинку для сімей захисників України. Так само як і Олександр Петровський та Еміль Арутюнян, вони не збираються зупинятися на цьому і продовжать добру справу, щоб забезпечити можливість гідного відпочинку для якомога більшої кількості українських військових.

Арутюнян Еміль Карленович : допомога військовим АТО та ООС


Не лише сприянням в організації відпочинку відзначився протягом останніх років Еміль Арутюнян.

Підприємець та волонтер вважає за необхідне регулярно надавати допомоги армії, матеріально та морально підтримувати бійців. Зокрема, за безпосередньої допомоги Еміля Карленовича протягом кількох років на фронт відправилося кілька автомобілів з продуктами харчування, засобами особистої гігієни та іншими необхідними речами в умовах фронту.
Окремої уваги заслуговує допомога обласній лікарні імені Мечникова, яку з 2014 року неодноразово надавав Еміль Арутюнян. Саме до цього медичного закладу потрапляють з фронту поранені бійці, тому її оснащення згідно з передовими технологіями є дуже важливим для порятунку військових та їх повернення до повноцінного життя після отримання травм.
У лікарні імені Мечникова зізнаються, що переважно завдяки допомозі меценатам та волонтерів, одним з яких протягом тривалого часу є Еміль Арутюнян, лікарям вдалося вилікувати та швидко поставити на ноги чимало бійців ООС. Адже яким би не був професійний рівень медиків, вони не в змозі надавати необхідну медичну допомогу за відсутності сучасного медичного обладнання та потрібних медикаментів. Меценати зі свого боку пообіцяли надавати допомогу лікарні та безпосередньо військовим задля скорішої перемоги України.

Теги: Арутюнян Еміль Карленович,Еміль Карленович Арутюнян

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео