ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Бодікамери для співробітників Служби судової охорони

Бодікамери для співробітників Служби судової охорони
245010 ПЕРЕГЛЯДІВ

Cпівробітники Служби судової охорони під час несення служби почали використовувати портативні бодікамери.

Нагрудний відеореєстратор – це автономний мобільний пристрій, призначений для ведення відео та аудіо запису, захищений від дії вологи, пилу і механічних пошкоджень. Нагрудна камера може записувати відео, аудіо, фотозображення подій.

Застосування співробітниками Служби відеореєстраторів здійснюватиметься з метою фіксації дій під час підтримання громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, охорони приміщень суду, органів та установ системи правосуддя, забезпечення у суді безпеки учасників судового процесу.

Співробітник вмикає режим відеозапису реєстратора у разі можливого ускладнення обстановки, виникнення конфліктної ситуації на місці несення служби та вчинення особою дій, що мають ознаки правопорушення.

Однак, під час розгляду справ у закритому судовому засіданні, крім випадків фіксації дій з припинення проявів неповаги до суду або інших правопорушень, застосовувати камеру забороняється.

Використання бодікамер під час несення служби в судах попередньо погоджено з Уповноваженою Верховної Ради України з прав людини Людмилою Денісовою.

Теги: Служба судової охорони,ССО ,судова охорона

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео