ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Пристрасть до керування мотоциклом змусила мешканця Чернігівщини погасити аліментні борги

Пристрасть до керування мотоциклом змусила мешканця Чернігівщини погасити аліментні борги
31208 ПЕРЕГЛЯДІВ

Обмежувальні заходи, які застосовують фахівці юстиції до неплатників аліментів, спрацьовують влучно та індивідуально для кожного окремого випадку. Когось оговтатися і погасити аліментні борги змушує арешт майна і рахунків, хтось бажає поновити право виїзду за кордон, полювання та користування зброєю, а для інших неприпустимою є заборона керувати транспортним засобом. Так і для мешканця Менського району Чернігівщини думка про розлуку з мотоциклом стала вирішальною у питанні розрахунку з дитиною.
Як розповіла Ірина Свистун, очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшла Чернігівська область, чоловік заборгував 14-літній доньці 53 тисячі гривень аліментів. Державні виконавці застосували до батька ряд примусових заходів. У зв’язку з тим, що неплатник володів мотоциклом, особливе занепокоєння у нього викликав арешт майна та обмеження у праві керування транспортним засобом.
Щоб і надалі користуватися «залізним конем», батько повністю погасив заборгованість по аліментах, у зв’язку з чим фахівці юстиції одразу скасували встановлені обмеження.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео