ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Єремія Джонсон: Сон про аборти: Бог сказав: "Відпусти Моїх дітей"

Єремія Джонсон: Сон про аборти: Бог сказав: "Відпусти Моїх дітей"
33455 ПЕРЕГЛЯДІВ

"У ніч після того, як президент Обама був переобраний в листопаді 2012 року, Бог говорив зі мною в ряді пророчих снів і особливо відкрив мені п'ять ключових сфер, які були в його серці. Отець звернувся до мене і сказав: "Єремія, головна сфера, яка займає моє серце в цю годину, − це проблема абортів".

Я миттєво виявив, що йду по брудній дорозі, і Отець знову заговорив зі мною І сказав: "Я хочу показати тобі крики, які досягають мого престолу день і ніч".

Я підійшов до величезної фабрики, де вишикувалася черга з чоловіків і жінок, що переповнювала вулицю. На фабриці панувала така похмура атмосфера, що навіть волосся на моєму тілі почали вставати дибки. Жінки в черзі, які намагалися потрапити всередину фабрики, були вагітні. Коли я пробирався до початку черги, то почув крики, що доносяться зсередини, несамовиті крики. На верхній частині дверей був напис, який свідчив: «будинок жаху». Коли я увійшов всередину, я зрозумів, що ця фабрика була величезною клінікою абортів, і я заридав. Тут на цій фабриці стояли тисячі дитячих ліжечок, а поверх був такий величезний, як футбольне поле. Коли я почав заглядати в ліжечка, я побачив дуже маленькі зародки, обвиті зміями. Це було огидно. Я рухався від ліжечка до ліжечка, бачачи, як ці змії душать і вбивають цих немовлят. Я помітив, що жінки, які прийшли на аборти, були повністю пригнічені і розтрощені.

Раптом будинок жаху почав стрясатися. Відчувався потужний землетрус, що розколює фундамент цієї фабрики. Потім пролунав гуркіт, громоподібний, і ГОЛОС ОТЦЯ НЕБЕСНОГО сказав: "Відпусти моїх дітей!»

Почувши голос Бога, я несамовито заволав І сказав: "Отче, що це таке − будинок жаху?",- Він сказав мені: "цей будинок жаху і, подібні до нього, − це те, що опанувало мою увагу в цю годину. Ці змії, яких ти бачиш, - це духи вбивства, які вбивають наступне покоління".

Я покинув фабрику, ридаючи. Я був невтішний. Я почав говорити отцеві "Але я лише хочу побачити твій будинок, ОТЧЕ! Я хочу заглянути всередину твоєї фабрики!" Він сказав мені: "як ти просив, Так я і покажу тобі". Я тут же звернув на грунтову дорогу, і переді мною виявилася сяюча фабрика. Вона була зроблена з золота і перлів. Там були ангели хранителі, що оберігають її вдень і вночі. Там була така ж низка людей, як біля будинку жаху.

Як тільки я наблизився до входу сяючої фабрики, фабрики ОТЦЯ, переді мною виник красивий  напис, що світився, який свідчив: «будинок надії». Коли я увійшов всередину цієї фабрики, я почув сміх, істеричний сміх. Я почав оглядати фабрику надії зсередини і зрозумів, що звук доноситься з колисок. Я сказав батькові: "ці малюки зовсім крихти, щоб так сміятися". Він сказав мені: "Єремія, це сміх викуплених, який ніхто не може стримати або заперечувати».

Я почав приділяти особливу увагу малюкам. Я хотів переконатися, що в колисках не було змій. Коли я заглянув у всі Колиски на фабриці надії, я помітив, що в кожній з них був напис, вплетений в ліжечко, де лежали немовлята. Ці написи свідчили: "Ісая 66: 9: "Чи Доведу Я до пологів, і не дам народити? , - говорить Господь"

Крики радості виривалися з моїх вуст на фабриці надії. Я співав і танцював над цими малюками і говорив життя в атмосферу. Ось те, що Дух Божий говорив через мене уві сні: "я захищаю дух синівства в цю годину", − говорить Бог. "Я суверенно розміщую це вбивство невинних немовлят на поріг сердець Мого народу. Коли будинки жаху піднімаються на землі, знай, що я чую крики ненароджених, І я не відверну своїх очей і вух від них. Спостерігай за Білим домом в найближчі роки. Мій народ буде збиратися там, щоб боротися за надію. Це буде неймовірний рух, який прийде і буде прийнятий Церквою в ці роки".

Коли Отецьзакінчив говорити зі мною, я почав виходити з дому надії і потискати руки тим, хто очікував у черзі. На мій великий подив, я почав помічати жінок навіть у віці 50, 60 і 70 років, що стоять в черзі. Я сказав: "Отче і вони теж?"Він сказав мені:" так, Єремія! Ти станеш свідком того, що багато жінок, які вже народили і виростили дітей, хто будуть вражені до глибини душі, щоб прийняти і зробити це знову". Я йшов з фабрики надії радіючи, але так само і переповнений печалі, згадуючи що я пережив в будинку жаху».

З книги " Трамп, 2019 і наступні роки»

Джерело: https://onbog.com/ieremiya-dzhonson-son-ob-abortax-bog-skazal-otpusti-moix-detej/?fbclid=IwAR1Vj8lzcQ0SanKQC6yNUnbV_4vC1gJLabZIpPU0Du2fB3tnKm0qRs76LXc

Теги: Федір Олексюк, Ваша Надія, Білий Дім, Трамп,Дональд Трам, аборти, будинок жахів, будинок надії, видіння страждань дітей, "Ісая 66: 9,Відпусти моїх дітей!»

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео