ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

"...як кажуть по-режисерськи, вони зробили цікавий монтаж та гарну композицію..." - Дмитро Ходаківський, засновник Театру між ІІІ Колон про новий сайт від Lozinskiy Studio

"...як кажуть по-режисерськи, вони зробили цікавий монтаж та гарну композицію..." - Дмитро Ходаківський, засновник Театру між ІІІ Колон про новий сайт від Lozinskiy Studio
29341 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Нещодавно, веб-студія Lozinskiy Studio розробыла сайт для київського театру "Театр між ІІІ колон".

Концепція сайту розроблялася на основі побажань замовника, а саме: вихід за межі стандартного розуміння терміна «сучасний театр», а також притаманна йому загадковість, містичність і оригінальність. На головній сторінці розміщено відео з елементами підготовки акторів, окремі сцени з вистав та загальної творчою атмосферою. Таким чином ми намагалися передати емоції і життя театру. Також відвідувач бачить назву самого театру, із зазначенням театрального сезону.

Нижче знаходиться частина афіші із зазначенням трьох вистав, які представлені у вигляді постерів, із зазначенням дати, часу і короткого опису. Крім того, якщо натиснути на кнопку «Дивитись более», то Вас відправляє на сторінку «Афіша» із зазначенням повного переліку заходів. У театру є власний Youtube-канал, який вони активно розвивають. Оскільки він є одним з видів діяльності ТМТК, було прийнято рішення помістити інформацію про нього на видиме місце. Далі слід коротка інформація про театр, а також репертуар, тобто ті спектаклі, які актуальні зараз. Більш докладно людина може познайомитися з історією театру на сторінці «Про театр».

Наступний блок - інформація про кінопоказах, які так само є важливою і невід'ємною складовою в житті театру, але не найголовніше, ніж самі вистави. Тому інформація про них знаходиться нижче. Потім іде інформація про партнерів, карта і контакти. У верхньому меню знаходяться сторінки «Про театр», «Афіша», «Репертуар», «Контакти».

Досить цікавою є сторінка «Афіша», так як на ній розміщені дати всіх подій на певну пору року (спектаклі, кінопокази, літературні вечори). Справа розміщені кнопки для більш детальної інформації про захід, а також можливість відразу купити квиток на спектакль. Якщо подія безкоштовне, то над його назвою це зазначено. На сторінці кожного заходу користувач може залишити свій відгук.

Сторінка «Репертуар» є інформативною в плані всіх вистав, які проходять в театрі в даний час, а також ті, які ставилися раніше. На сторінці «Контакти» розміщена карта з місцем розташування театру і різні способи зв'язку: адреса, телефон, e-mail.

 

 

Теги: розробка сайтів,створення сайтів,театр між 3 колон,театр між ІІІ колон,режисер театру,Дмитро Ходаківський,Lozinskiy Studio,відгук

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео