ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Петровський Олександр Володимирович: відділення онкогематології дитячої лікарні у Дніпрі отримало захисні маски та рукавички

Петровський Олександр Володимирович: відділення онкогематології дитячої лікарні у Дніпрі отримало захисні маски та рукавички
35092 ПЕРЕГЛЯДІВ

Одразу після приходу вірусу Covid-19 до України Міжнародний благодійний фонд «Солідарність» та безпосередньо її голова Петровський Олександр Володимирович почали надавати допомогу незахищеним категоріям населення та медичним установам. Зокрема, 2 тисячі пар рукавичок та тисячу масок передали до центру онкогематології дитячої обласної лікарні у Дніпрі. 

Пацієнти цього відділення – близько 30 дітей, які мають онкологічні захворювання різних стадій і які є найбільш вразливими до вірусу. Захисту потребують також і медичні працівники, які працюють у цьому відділенні. Крім того, як розповіли медики цього відділення, вони не були забезпечені захисними масками, рукавичками, бахілами та засобами для стерилізації достатньою мірою. 

Завдяки такій допомозі пацієнти та медики лікарні тепер забезпечені основними засобами захисту. Президент фонду Олександр Володимирович та віце-президент Яна Іванілова розповіли, що це лише початок. Поки у цьому буде необхідність, меценати планують продовжувати завозити необхідні засоби безпеки. Крім фонду «Солідарність», у закупівлі засобів безпеки взяв активну участь також підприємець Олександр Дєєв, співвласник компанії «Стол і стул».

 

Теги: Петровський Олександр Володимирович,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео