ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

БК "Дніпро" переміг БК "Запоріжжя"

БК "Дніпро" переміг БК "Запоріжжя"
34809 ПЕРЕГЛЯДІВ

73:81, і Дніпро повертається до змагання за бронзові нагороди чемпіонату Суперліги з баскетболу. Підопічні Дениса Журавльова вперше за півтора місяця перемогли на виїзді і зрівняли рахунок у серії з БК “Запоріжжя”.

Після принизливої поразки у першому матчі баскетболісти “Дніпра” довели, що готові битись за бронзу. Першою зміною у складі був вихід у старті центровго Кирила Фесенка. Дніпряни уважніше грали у захисті, а перші п’ять хвилин запоріжці взагалі не могли набрати очки. В атаці феєрив Мішула, який накидав за першу половину 18 очок.

"Самое интересное, что план на игру я вывесил такой же, как и на первую игру. С одним только условием, что его нужно выполнить. Очень приятно, что команда нашла в себе силы после крупного поражения. Перебороли себя и начали работать",- розповідає Денис Журавльов головний тренер БК «Дніпро». 

Другу половину матчу підопічні Валерія Плєханова намагались наздогнати “Дніпро”, але впритул їм вдалось наблизитись лише за 5 хвилин до завершення матчу. А потім “хвороба” Дніпра у цьому сезоні повторилась. Посипався одночасно і захист і напад. Зібрались дніпряни після двоочкового від капітана - Станіслава Тимофеєнка, а добили усі потуги хазяїв поля — Глєбов та Закурдаєв.

"Выиграли. Хорошо. Сейчас серия переезжает в Днепр. Будем готовиться к следующей игре. Хочу поблагодарить болельщиков, которые смогли приехать сегодня. Им отдельное уважение", - ділиться Максим Закурдаєв гравець БК “Дніпро”. 

"Трагедии нет. Мы понимаем насколько тяжело нам будет в Днепре. В этом зале. Но отступать уже некуда",- каже головний тренер БК “Запоріжжя” Валерій Плєханов. 

Наступний поєдинок відбудеться у Дніпрі 25 квітня на паркеті спорткомплексу “Шинник”.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео