ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Симеон жорстко засудив міського голову Дніпра Бориса Філатова

Симеон жорстко засудив міського голову Дніпра Бориса Філатова
201851 ПЕРЕГЛЯДІВ

Єпископ Дніпровський та Криворізький Симеон жорстко засудив міського голову Дніпра Бориса Філатова за неодноразові і неоднозначні заяви на тему церкви в одній з соцмереж. За словами очільника Дніпропетровської Єпархії, керівники на місцях, не повинні втручатися у справи церкви.

Або ж робити неоднозначні заяви з релігійних питань. Які, цитуємо, “збурюють віруючих людей”. Нагадаємо, кілька днів тому на свої сторінці в одній з соцмереж, Борис Філатов заявив, що “перешкодив всім спробам втрутитися у справи церков будь-якого патріархату”. Кого саме, і які конкретні дії мав на увазі міський голова — у тексті не йдеться.

“Я звертаюся до міського голови і засуджую такі дії, які він так легковажно говорить. Можливо і не розуміючи до кінця, і так нехтуючи якимись церковними справами...Він так вільно висловлюється. Ми засуджуємо це. І я ще раз повторю: ну хіба в нас у місті, немає справ?У вас...Коли ви сьогодні так пробуєте розмовляти про Томос. Потрібний він державі, чи ні...Сьогодні він взявся за Томос. А завтра він запитається у держави, чи нам потрібна наша державність", - зазначив єпископ Дніпровський і Криворізький ПЦУ Симеон.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео