ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Моріс Крік — один з кращих баскетболістів тижня в Україні

Моріс Крік — один з кращих баскетболістів тижня в Україні
62267 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новачок Спортивного клубу “Прометей” Моріс Крік увійшов до символічної збірної тижня чемпіонату української баскетбольної Суперліги. Сталося це після домашнього матчу кам’янчан проти БК “Запоріжжя”, в якому “прометеївці” перемогли опонентів з рахунком 105:95.

Американець з’явився у клубі лише напередодні новорічних свят й наразі встиг зіграти лише в одному поєдинку. Здобуток Кріка - 29 очок, 4 підбирання та 1 результативна передача. Окрім баскетболіста СК “Прометей”, до кращої 5-ки потрапили Брюс Мессі з БК “Одеса", Льюіс Салліван з южненського БК “Хімік”, Сергій Павлов зі столичного БК “Київ-Баскет”, а також представник БК “Черкаські Мавпи” Діон Райт.

Моріс Крік — захисник заввишки 196 сантиметрів та вагою 88 кілограмів. Баскетболіст народився у 1990 році в Оксон-Хiлл в американському штаті Мерiленд. П'ять сезонів Крік відіграв у найсильнішій студентській лізі світу NCAA, в командах університетів Індіани та Джорджа Вашингтона. З 2014-го року гравець виступав в європейських чемпіонатах. У Клубах Нідерландів, Німеччини, Данії, Фінляндії, України, Італії та Ізраїля. Минулоріч спортсмен виборов срібні нагороди чемпіонату української Суперліги у складі “Київ-Баскет”.

Я радий, що зараз перебуваю в "Прометеї". Тут дуже приємна атмосфера, мене добре прийняли в команді. Українська Суперліга виявилася найважчим для мене чемпіонатом. У мене в минулому сезонi залишилися позитивні враження від неї. Зі своїм клубом "Київ-Баскет" я дійшов до фіналу плей-офф, де ми поступилися "Хіміку". Звичайно ж, це був неприємний факт, але нічого не поробиш - такі невдачі теж частина баскетболу. "Прометей" наразі знаходиться серед лідерів в чемпіонаті. Я вважаю, що якщо наша команда продовжить добре грати, ми матимемо реальні шанси стати чемпіонами наприкінці сезону”, - каже гравець СК “Прометей” Моріс Крік.

Свій наступний матч Моріс Кріс проведе у складі СК “Прометей” 19 січня на домашній арені проти МБК “Миколаїв”.

 

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео