ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

З Борисполя до регіонів організують трансфери

З Борисполя до регіонів організують трансфери
90545 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мінінфраструктури залучило декількох перевізників, аби доправляти додому українців, що повертатимуться з-за кордону спеціальними рейсами. Про це повідомила пресслужба Кабінету Міністрів на своєму офіційному сайті.

Україна припинила міжнародне регулярне пасажирське сполучення, але громадяни України та ті іноземці, які мають право на постійне або тимчасове проживання на території України, мають право в’їзду в Україну. До визначених точок-хабів українська сторона направлятиме літаки для повернення своїх громадян на Батьківщину. Інформацію про дати та місце таких рейсів треба перевіряти на сайтах авіакомпаній. Коли і звідки відправлятимуться рейси - громадян повідомлятимуть посольства.

Але ж багатьом треба буде ще добратися з Києва. Тому після повернення в Україну, по прибуттю до аеропорту «Бориспіль» пасажирам необхідно підійти до інформаційної стійки терміналу прибуття. Присутній там представник аеропорту та представник транспортної служби допомагатимуть збирати групи до 10 осіб за потрібними напрямками. Крім того, Міністерство інфраструктури дозволило «Бориспільському експресу» забирати кількість пасажирів, відповідно до карантинних норм. Трансфер оплачується додатково.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео