ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

У Дніпрі відсвяткували свято спорту

У Дніпрі відсвяткували свято спорту
202549 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Олімпійський день 2019». Баскетбол, дзюдо, хокей, бадмінтон, флорбол, сучасне п'ятиборство, велоспорт, а також академічне веслування, важка та легка атлетика. У Дніпрі відбулося свято спорту за участю відомих спортсменів.

У Дніпрі кожен охочий подорожуючи від станції до станції спробував себе у різних видах спорту. Родзинка цьогорічного «Олімпійського дня» - «Зоряний забіг». У ньому взяли участь видатні спортсмени, тренери, а також представники федерацій та спортивні функціонери. Захід зібрав близько тисячі гостей та учасників .

“Дети могут дотронуться до олимпийца. Увидеть его. Просто даже подойти и спросить: - «Привет! Как дела?». Ты ему отвечаешь: - «Привет! Всё классно. Как у тебя?». - «Вот я выиграл чемпионат Украины по детям!». Я говорю: - «Молодец! Стремись — будешь героем!»”- зазначила Олімпійська чемпіонка з веслування у Лондоні Анастасія Коженкова.

Нагадаємо, Олімпійський день — щорічний захід, який майже одночасно проходить у багатьох регіонах країни. Головна мета фестивалю — познайомити дітей з різноманітними видами спорту та залучити учасників до здорового способу життя.

Читайте також: У Дніпрі провели свято спорту

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео