ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

В музеї відкрили виставку присвячену металургійному підприємству

В музеї відкрили виставку присвячену металургійному підприємству
173598 ПЕРЕГЛЯДІВ

Підприємство надихає. З таким гаслом у Дніпрі відкрили фотовиставку присвячену Дню металурга. З поміж десятків тисяч робіт в соцмережах відібрали найкращі. На всіх зображені моменти з життя металургійного заводу.

На думку Сергія, головна краса представлених світлин в небанальності. На виставці знайшов і своїх чотири роботи.

"Я про них забыл уже, а они вот получили новую жизнь. Ну хорошо, приятно. Пусть люди посмотрят, как там замечательно на этом заводе." - розповів головний художник Дніпра Сергій Білий.

Софія також побачила свою світлину на експозиції. Каже, зробила її під час екскурсії на завод. Вона вважає, що підприємство має власну красу.

"Я насправді радію, що промислові підприємства розвиваються. Це не то, що раніше просто залізо і брудно." - поділилася Софія Богуцька.

Людмила на виставці представляє завод. Розповідає, що екскурсіями підприємством пройшли 50 тисяч чоловік. Звідти й більшість представлених фоторобіт. Їх шукали в соціальних мережах за хештегами.

"Мы хотим развеять миф, что промышленность это неинтересно. Промышленность это красиво, это модно, это секси, в-первую очередь для нас. Нам хочется, чтобы больше людей хотело работать на заводе. Чтобы к нам приходила молодёжь", - таку мету виставки озвучила організаторка Людмила Новак.

Світлини відбирали троє працівників музею. Директор каже, передивились 10 тисяч робіт. Обрали 200 найкращих. Мистецтвознавці шукали в фотографіях художню складову.

Читайте також: СБУ розпочало кримінальне переслідування масштабного забруднювача екології 

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео