ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Дніпрянки заявили про себе на Чемпіонаті світу з дог-пулеру

Дніпрянки заявили про себе на Чемпіонаті світу з дог-пулеру
89734 ПЕРЕГЛЯДІВ

Катерина Головачова та Лада Піддубна виступили зі своїми чотирилапими підопічними і у складі національної збірної завоювали “бронзу”. 

На другому міжнародному турнірі з дог-пулеру, що проходив нещодавно в Угорщині, дніпрянка 14-річна Лада Піддубна була наймолодшою учасницею. Зі своїм бультер`єром Джемом вони неодноразово ставали призерами всеукраїнських змагань. А цьогоріч пощастило набрати прохідні бали, аби виступити на Чемпіонаті світу.

Дівчинка хворіє на цукровий діабет. Втім, це не є завадою для занять і виступів зі своїм чотирилапим улюбленцем.

“Доводиться робити уколи, наприклад, коли їдеш у автобусі, або просто перед виступом з’їдати солодке. Авжеж, за ті півтори хвилини, які ми виступаємо, я не думаю про здоров’я своє, я більше думаю про собаку, але, я маю слідкувати за рівнем цукру постійно протягом життя, це постійна робота”, - розповідає дівчина.

На міжнародному турнірі заявила про себе й тренерка Лади, срібна призерка минулорічних міжнародних змагань з дог-пулеру – Катерина Головачова.

“Цього року у нас із Хельгою склалося все трішки не так вдало, ми зайняли 9 і 10 місце в дисциплінах біг та стрибки відповідно, але ми прийняли участь у багатьох інших конкурсах та перемогли усюди, де було можливо, окрім дог-пулеру”, - розповіла Катерина.

Дог-пулер – досить молодий вид спорту. Він передбачає дві дисципліни: біг та стрибки із застосуванням спеціальних кілець – пулерів. Зародився він в Україні, однак припав до душі собаківникам з усього світу. На других міжнародних змаганнях взяли участь команди з 11 країн.За загальною кількістю нагород національна команда України стала бронзовим призером турніру.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео