ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

СК “Прометей” без проблем подолав 1/16 Кубка України з баскетболу

СК “Прометей” без проблем подолав 1/16 Кубка України з баскетболу
90271 ПЕРЕГЛЯДІВ

Баскетболісти СК “Прометей” на стадії 1/16 Кубка України у двох матчах здолали суперників з БК “Новомосковськ”. Перший матч між командами завершився з рахунком 105:62.

У цій зустрічі “Новомосковськ” виступив у ролі номінального господаря. Проте, на відміну від минулої гри, де команда головного тренера Ігоря Кобеця на рівних боролася з “Прометеєм” добру половину матчу, повторити хоча б проміжний успіх у другому поєдинку новомосковським баскетболістам так і не вдалося. Представники Вищої Ліги за очками програли усі чотири періоди. Причому, в кожному наступному відрізку поступально закидали все менше. І в підсумку поступилися в матчі з 60-тиочковим відставанням. Загальний рахунок — 55:115 на користь Спортивного клубу “Прометей”.

"Деякі хлопці навіть не уявляли собі, що це таке — гра з такими висококласними гравцями. Наша головна задача — отримати досвід в іграх з більш сильними колективами," — зізнався тренер БК “Новомосковськ” Ігор Кобець.

Справа в тому, що БК “Новомосковськ” сформували лише декілька місяців тому переважно з гравців місцевої спортивної школи і невеликої кількості більш досвідчених виконавців. Команду одразу заявили до участі у Вищій лізі, а також Кубка України.

Тренерський штаб “Прометею” задоволений поєдинками з “Новомосковськом”. Майже всі баскетболісти команди, які вийшли на паркет, влучили більше 10-ти очок у кошик суперників, позитивно відзначившись також і в інших статистичних показниках.

“Ми повинні тримати марку нашої команди “Прометей”. З настроєм у нас все було гаразд, тому гра проходила в закономірному ключі,” — розповів помічник тренера СК “Прометей” Сергій Алфьоров.

За підсумками двобою, “Прометей” проходить до наступної стадії Кубка України. А новомосковський клуб після поразки сконцентрується виключно на виступах у другому за силою дивізіоні країни.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео