ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

На Дніпропетровщині відкриють власний екопарк – із різноманітними тваринами та птахами

На Дніпропетровщині відкриють власний екопарк – із різноманітними тваринами та птахами
32999 ПЕРЕГЛЯДІВ

Велика зона для відпочинку, науково-дослідницької роботи та реабілітації дітей. Новий екопарк стане проєктом приватно-державного партнерства. Кошти на його зведення, оснащення, а також на купівлю тварин виділить інвестор, про земельну ділянку подбає керівництво області. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської облдержадміністрації.

Допомагатиме у будівництві парку Благодійний фонд Олександра Фельдмана. Адже вони вже мають досвід у створенні подібних проєктів. За словами народного депутата та громадського діяча Олександра Фельдмана, працюватимуть за європейськими стандартами, проте скористаються і власними напрацюваннями.

«Хочемо, аби у Дніпропетровській області вийшло ще краще. Із задоволенням передамо сюди частину свого досвіду та тварин, поділився Олександр Фельдман.Наш підхід – це стовідсоткова любов. Максимальне єднання з природою. Це буде не просто зоопарк, а місце для веселого, корисного дозвілля. Тут будуть розважальна, навчальна, медична та реабілітаційна частини». 

Де знаходитиметься екопарк, поки невідомо. Дніпропетровська ОДА лише розпочала пошуки місцевості, яка б підійшла для будівництва парку.

 

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео