ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Благодійники забезпечили центр онкогематології дитячої обласної лікарні масками та рукавичками

Благодійники забезпечили центр онкогематології дитячої обласної лікарні масками та рукавичками
36283 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тисяча масок, дві тисячі пар рукавичок — до центру онкогематології Дніпропетровської дитячої обласної лікарні благодійники передали засоби індивідуального захисту.

Там нині перебувають близько 30 дітей з онкологічними захворюваннями. Тож про їхню безпеку та здоров’я медперсоналу під час карантину подбав Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» разом зі співвласником компанії «Стол і стул» Олександром Дєєвим.

«Ці маски не просто потрібні, вони вкрай необхідні. Тому що, на жаль, ані наші лікарі, ані пацієнти не забезпечені ними. Нині нічого немає — ні масок, ні стериліумів, ні рукавичок, ні бахіл. Тому, ось у нас можливість — привозимо. Буде можливість — ми будемо ще привозити», - сказала віцепрезидентка Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Яна Іванілова.

«Маски, рукавички — це зараз такий захист, якого має бути вдосталь. Але, на жаль, цього не вистачає. Тому, ми дуже вдячні Фонду «Солідарність», що потурбувалися про співробітників, про дітей», — сказала старша медсестра онкогематологічного центру Дніпропетровської обласної дитячої лікарні Ірина Ляшенко.

Близько двох десятків працівників онкогематології тепер забезпечені масками щонайменше на місяць.

Автор: МБФС

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео