ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Навички публічного виступу

Навички публічного виступу
37189 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цікаву лекцію «Мистецтво публічного виступу» прочитала студентам факультету економіки та управління КНЕУ професор, доктор наук, директор школи «Самознавство» Світлана Бронікова.
«Ви можете добре продумати зміст, що за чим сказати, але головне – донести це до слухача, дати їм більше, аніж вони очікували. Вступ відразу має зачепити. Пам’ятайте: очі сприймають все: вашу зачіску, взуття, тембр голосу»… Лектор відразу запропонувала вимкнути телефони: «Якщо телефон далі від тебе, краще активізується мозок».
За кілька хвилин Світлана Бронікова зуміла долучити до комунікації всіх присутніх. Не лише сформувала команди, а й навчила, що треба зробити, щоб сусід відчув себе її «гравцем».
Кожна команда отримала практичне завдання. За п’ять хвилин представники команд аргументували свою відповідь. Цікаво, що ведуча акцентувала увагу на позитивних рисах студентів, які виступали, умисно минаючи недоліки. «Ви мусите бути правдивими і щирими, але знати як і коли це сказати, а коли – проявити коректність», - підсумувала Світлана Бронікова.
Лекцію підготовлено у співпраці з громадською спілкою «Центр інновацій «Сходи в майбутнє» (ЦІСМА). «Наша мета – шукати талановитих людей і за допомогою менеджерів втілювати їхні креативні ідеї», - наголосив керівник спілки Ігор Найда.

Провідний фахівець зі зв’язків з громадськістю та пресою ВСЗ Лариса Гуторова
Фахівець з комунікацій I категорії ВСЗ Анастасія Рогачова (фото)

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео