ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

«Стоп-наркотик»: впроваджуємо дієві заходи з протидії наркотикам у Донецькій області

«Стоп-наркотик»: впроваджуємо дієві заходи з протидії наркотикам у Донецькій області
26632 ПЕРЕГЛЯДІВ
На минулому тижні заступник прокурора Донецької області Наріман Сулейманов взяв участь у круглому столі на тему «Реалізація заходів щодо виконання регіональних програм з протидії наркозлочинності на території Донецької області».
 
 
          
 
 
Основною темою обговорення стало питання протидії розповсюдженню наркотиків  та впровадження пілотного проекту «Місто проти наркотиків», запуск якого відбувся у м. Кременчуці Полтавської області.
 
Окрім цього, поліція представила чат-бот «Стоп-наркотик», розроблений курсантами Харківського національного інституту внутрішніх справ, який допоміг заблокувати понад 500 «наркокрамниць» у месенджері Телеграм, що діяли в різних областях, зокрема і на Донеччині.
 
Підсумовуючи Наріман Сулейманов зазначив, що для подолання цієї проблеми слід працювати не тільки із наслідками, а у першу чергу проводити профілактичні заняття із батьками та дітьми у школах. Також необхідно забезпечити всі міста Донеччини екіпажами патрульної поліції, які зможуть виявляти наркоділків, які заради незаконних прибутків калічать життя цілих сімей».
 

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео