ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Рейтинг 179 округ на проміжних виборах народного депутата України 15 березня 2020 року

Рейтинг 179 округ на проміжних виборах народного депутата України 15 березня 2020 року
37939 ПЕРЕГЛЯДІВ

На черговому засіданні ЦВК, яке відбулося 10 лютого, були розглянуті заяви кандидатів у народні депутати України за 179 одномандатним виборчим округом. Як стало відомо: 10 осіб вже отримали офіційну реєстрацію. Після ретельної перевірки поданих документів та підсумками засідання, Центральна виборча комісія задовольнила заяви ще шістьох кандидатів за вказаним ОВО.

Згідно рішенню виборчої комісії, у проміжних виборах за округом №179, 15 березня поточного року візьмуть участь такі особи: Вікторія Алексєйчук, Олександр Діденко, Тетяна Єгорова-Луценко, Каміль Кирпичев, Кирило Оксень, Ігор Федоренко. Раніше офіційними кандидатами згідно рішенню ЦВК стали ще чотири кандидати: Ігор Швайка, Галина Харкаліс, Денис Шейбут та Сергій Кошулько.

Усі кандидати представляють різні політичні сили і є вихідцями з різних регіонів України. Одним із патріотів є останній з перерахованих діячів – Сергій Кошулько, який  представляє політичну партію «НАРОДНА ПАРТІЯ ВАДИМА ЧОРНОГО». За походженням кандидат з окупованого нині Донецька, протягом останніх пяти років проживає і підтримує український народ у Дніпрі, де і висувається на посаду народного депутата за 179 округом. Сергій Кошулько має вищу освіту, не має судимості. Нині, перебуває на пенсії. У народні депутати від ОВК 179 висувається вперше.

Серед програмних заяв Сергія Кошулька – гарантія плідної роботи та регулярної взаємодії з жителями свого округу у Лозовій, Зачепилівському, Кегичівському та інших населених пунктах, що належать до 179 ОВК. Сергій Кошулько зобов’язується взяти на себе постійний захист прав громадян України, а також обіцяє проводити регулярні зустрічі з представниками громади.

Головні програмі анонси кандидата у депутати: встановлення мінімальної пенсії на рівні 10000 гривень на місяць, підвищення студентських стипендій до 5000 гривень на місяць. Кандидат гарантує безкоштовний природний газ у кожну оселю площею до 200 кв.м. Адже те, що видобувається в Україні – це більш, ніж достатньо, аби забезпечити український народ безкоштовним газом. Усі ці ресурси розпродаються олігархами та магнатами, а ми змушені купляти газ у Росії. Крім того Сергій Кошулько, бере на себе зобов’язання добитися заборони продажу землі іноземцям або людям з кількома громадянствами. Натомість видавати кожному українці по 10 Га землі – безкоштовно! Серед важливих обіцянок кандидата – повернення незаконно приватизованих державних підприємств у власність народу. Окрему увагу депутат планує присвятити розслідуванню діянням держслужбовців, які брали зовнішні кредити і тим самим поглибили кризу в Україні.

Теги: Кошулько Сергій Саввич,Денис Шейбут,Рейтинг 179 ОВК,проміжні вибори народного депутата України 15 березня 2020 року,Рейтинг 179 округ

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео