ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Доставка суші Дніпро: Традиційна екзотика з доставкою додому

Доставка суші Дніпро: Традиційна екзотика з доставкою додому
180138 ПЕРЕГЛЯДІВ

Якому відпочинку ви надаєте перевагу: гучні вечірки в нічному клубі з друзями або ж тихий сімейний вечір з улюбленим фільмом? До кіно завжди смакує щось смачненьке, наприклад, всіма улюблені суші. Чому б не скористатись послугами доставки цієї "екзотичної" страви? Адже ми живемо в великому місті та маємо достатньо різноманітних ресторанів, які із задоволенням привезуть нам цих "смаколиків".

 Але ж як обрати бажаний сет, коли очі розбігаються через різноманітність смаків?  Будь який ваш вибір не буде помилковим, адже всі види суш наділені  багатствами  дарів моря та насичені мікроелементами, які добре впливають на організм та стимулюють його роботу.

 А чи знаєте ви, як та коли виникла ця, вже традиційна, для нас страва? Її історія починається з Південно-Східної Азії, як не дивно, але вона не використовувалась для смакування. Рис застосововувся в якості натурального консерванту для морепродуктів, що дозволяв їм залишатись свіжими тривалий час. Та близько VII  ст. у Японії цю страву зробили їстівною.

 Отож не вагайтесь з вибором, а проведіть свій вечір смачно та корисно.

 

Автор: admin.tselishev

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео