ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Перевезення вантажу Дніпро: Правила пакування речей при переїзді

Перевезення вантажу Дніпро: Правила пакування речей при переїзді
179575 ПЕРЕГЛЯДІВ

При переїзді дуже важливо правильно все організувати. Є кілька простих правил які допоможуть вдало запакувати речі:

1.      Збирайте коробки не великими партіями для того щоб не було перенавантажень оскільки є ризик впустити та пошкодити речі, далі заклейте коробку скотчем.  

2.      Також для більшої зручності можна підписати коробки з різних боків. Напишіть номер коробки, вміст та до якої кімнати відносяться речі в середині – це допоможе при пошуку речей у новому помешканні. Коробки у яких знаходяться предмети з крихкого матеріалу позначте знаком оклику. Важливо пам’ятати де у коробки верх та низ, щоб не пошкодити речі.

3.      Одяг можна запакувати у великі коробки або у сумки. Для більшої економії місця одяг можна запакувати у вакуумні пакети – це допоможе зберегти ваш одяг від пилу та бруду.  

4.      Велику габаритну побутову техніку не завжди перевозять у коробках, але краще запаковувати техніку у коробки якщо лишилися з часів купівлі приладу. Дроти. Щоб не заважали потрібно прикріпити скотчем до корпусу, дверцята також заклейте. Сам корпус обгорніть спіненим поліетиленом і помістіть у коробку, а все інше вільне місце у коробці наповніть пінопластом. Монітори обкладіть гофрованим картоном і повітряно-пухирчастою плівкою.

5.      Перед перевезенням меблів потрібно повністю звільнити та максимально розібрати: хоча б витягнути всі ящики й полиці, відкрутити дверцята й окремо запакувати елементи, які виступають, наприклад, ручки. Незнімні елементи (наприклад, ніжки) обгорніть стретч-плівкою і в неї ж загорніть м’які меблі та матраци. Так ваші меблі залишаться чистими, а ваш переїзд не буде здаватися вам  великою проблемою.

Автор: admin.tselishev

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео