ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Доставка піци Дніпро: Найпопулярніші види піци

Доставка піци Дніпро: Найпопулярніші види піци
205547 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цю страву обожнюють  мільйони людей у всьому світі від дітей до дорослих. І у кожного є свій улюблений смак піци. Багато майстрів-піцейол працюють над вдосконаленням цієї страви та додають все нові та нові інгредієнти. В результаті на сьогодні існує безліч найрізноманітніших рецептів піци на будь-який смак. Але найпопулярнішими з яких є:

·         Маргарита;

·         Марина- це піца з морепродуктами;

·         Кальцоне;

·         Регіна;

·         Чотири сезони;

Маргатита

Класичний рецепт приготування цієї піци передбачає використання великої кількості сиру моцарелла, помідорів, оливок та базиліку. Також для любителів гострої їжі додають 2-3 зубчики часнику та чорного меленого перцю.

Марина - це піца з морепродуктами

Як відомо географічно Італія розташована на узбережжі Середземного моря, з давніх давен у раціоні місцевих жителів є багато морепродуктів.  До цієї піци крім морепродуктів та традиційних помідорів, оливкового масла та сиру, додають анчоуси, чорні оливки, каперси та орегано. У інших варіацій начинки цієї піци припускають використання мідій, кальмарів, тунця та інших дарів моря.

Кальцоне

Ця піца відрізняється від усіх інших своєю не звичною формою. Це закритий «пиріг» з начинкою з курки, сиру моцарели  та томатів. Така піца довше зберігає м'якість начинки і прекрасний смак.

Регіна

До цієї піци входять такі інгредієнти: шинка, печериці, моцарела, помідори, чорні оливки, базилік та пармезан. Деякі кухарі крім чорних додають й зелені оливки, а також артишоки.

 

Гавайська

Ця піца створена для справжніх гурманів, адже не усім подобається поєднання солодкого з солоним. До її кладу входить шинка та ананасами. Італійці ставляться до цього рецепту скептично, адже це більше американська піца.

Чотири сезони

Ця піца є дуже цікавою та тому що це справжнє асорті різних смаків. При приготуванні корж піци ділиться на чотири частини, за кількістю пір року, і на кожну з частин викладається відповідна начинка. На «весняну» частину - помідори, артишоки та оливки; літо символізують помідори, салямі, чорний перець, петрушка; осінь - помідори і моцарела, зиму - томатний соус, гриби та варені яйця.

З такого великого різноманіття кожен може обрати ту яка подобається найбільше або вигадати новий рецепт.

Автор: admin.tselishev

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео