ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Персональна виставка художніх творів Лариси Булигіної «Казкові діви й світ пернатих чудової краси».

Персональна виставка художніх творів Лариси Булигіної  «Казкові діви й світ пернатих чудової краси».
228062 ПЕРЕГЛЯДІВ

25 жовтня – 13 листопада 2019 року

Відкриття – 25 жовтня о 18:00

 

Місце проведення: ІІІ поверх Центру Української Культури та Мистецтва,

м. Київ, вул. Хорива, 19-В, тел. (044) 425-12-64,  (044) 425-12-66.

За підтримки Центру Української Культури та Мистецтва.

 

Основу експозиції складають 34 картини, створені в техніці олійного й акрилового живопису. Також відвідувачі побачать роботи в техніці азулежу (живопис на керамічній плитці та фарфорі).

Своїм учителем Лариса Булигіна вважає природу, адже саме в ній усе життя черпає знання та образи, які потім переносить у картини. Роботи художниці – це дивовижний світ квітів, птахів і природи в цілому.

Завдяки незвичайній техніці виконання (як називає її Лариса – казковому стилю або ж, мікрореалізму), деталізації образів, скурпульозності виконання й точному розумінню зображуваного, творчість Лариси є впізнаваною, дарує людям радість і позитив.

 «Казки зустрічаються рідко. Але в житті тих, хто в них не вірить, їх не буває ніколи!» – каже Лариса Булигіна, яка зовсім нещодавно переїхала до Києва. Колишнє її життя – успішна робота ландшафтним дизайнером у м. Запоріжжя.

Шлях до пошуку себе та свого призвання був доволі довгим. Лариса Булигіна працювала дизайнером та ілюстратором в поліграфії, на телебаченні, в друкарні. Після цього була дизайнером інтер’єрів. Довгі роки займалась ландшафтним дизайном, що, в свою чергу, надихнуло Ларису на живопис флори і фауни. Обдарована від природи умінням втілювати свої фантазії в оригінальні образи, Лариса малювала з дитинства, причому, весь час і на всьому підряд.

Повірити в себе як художника допомогла атестація майстрів декоративно-прикладного мистецтва та художників, проведена Управлінням культури Запорізького Обласного центру творчості в 1999 році.

Ставши майстром декоративно-прикладного мистецтва, Лариса Булигіна брала активну участь в обласних та Всеукраїнських виставках декоративно-прикладного мистецтва.

Із 2012 року Лариса Булигіна організувала 9 персональних виставок. Її роботи експонувалися вХарківському художньому музеї (2016 рік), Запорізькому центральному виставковому залі художників (2013 рік), Центральному музеї «Таврида» (м. Сімферополь, 2012 рік), галереї «Art`L» (2013 рік), арт-галереї «Скрижаль» (м. Запоріжжя, 2012-2013 роки), в Алуштинському історико-краєзнавчому музеї (2012 рік). У 2016 році в Києві брала участь в колективних виставках, в арт галереї «Митець» і галереї «Глобус».

 «Мені просто пощастило, я не кинула малювати. Бути художником – це стан душі людини, коли йому є про що розповісти глядачеві, переносячи його в чарівний світ природи. Треба займатися своєю справою чесно, професійно й від душі тим, що тобі цікаво, що ти любиш. І молити Бога, щоб він звів тебе з твоєю публікою»  – вважає Лариса Булигіна.

 

Вхід вільний! Ласкаво просимо!

 

Час роботи виставкових залів:
Пн.- Пт. – 10:00 – 19:00; Сб. – 10:00 – 18:00; Нд. – вихідний.

 

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст.м. «Контрактова площа»

Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783

або по е-mail: olga.muz@dolesko.com.

Теги: виставка,живопис,мистецтво

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео