ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Капкани роботодавців та як в них не потрапити

88310 ПЕРЕГЛЯДІВ
На цьому тижні нашим глядачам ми пропонуємо нову тему авторської програми "Темрява боїться Світла" і мова буде йти про "Капкани роботодавців і як у них не попасти".
Для багатьох це проста тема, якщо дивитись з точки зору глядача, а якщо сам попав в таку ситуацію як наша героїня Мар'яна Шарченко з Прикарпаття то тоді для цих людей вона стає актуальною, оскільки крім значних матеріальних втрат ця ситуація має важливий морально-етичний аспект, адже вішає на не винну людину ярлик крадія.  
Тема з однієї сторони і проста і складна, адже не завжди роботодавець може сподіватись на сумління своїх  працівників. Саме тому законодавець передбачив матеріальну відповідальність  працівника за матеріальні цінності чи товари, які йому передані під відповідальність. Виникає єдине  питання: а при яких обставинах ця відповідальність наступає. 
Пані Шарченко М.М. надала трудовий договір № 7 між працівником і фізичною особою, яка використовує найману працю Білейчук Богданою Вікторівною 17 травня 2019 року., який є абсолютно нормальним і не викликає ніяких сумнівів, а також в ньому немає "підводних каменів", які б вказували, що роботодавець Білейчук Б.В. планує вчиняти не правильні  дії або не провести оплату за виконання службових обов'язків продавця магазину  "Воскресінецькі ковбаси",  що в місті Івано-Франківську..

Разом з  тим капкани виникли в іншому місці. А в тім дивіться самі.

 

 

 

Теги: Магазин "Воскресінецькі ковбаси,Білейчук Богданою Вікторівною,Капкани роботодавців та як в них не потрапити ,Темрява Боїться Світла ,Ваша Надія ,Федір Олексюк,Шарченко Мар'яна Мирославівна,матеріальна відповідальність працівника,трудовий договір між працівником і фізичною особою, яка використовує найману працю,Інспекція по праці,ГСІА

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео