ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

ЄС інвестував в Україну понад 15 млрд євро

ЄС інвестував в Україну понад 15 млрд євро
143039 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 2014 року Європейський союз інвестував в Україну більше, ніж в будь-яку іншу країну світу. Таку думку виказала представник ЄС Федеріка Могеріні під час слухань у Європарламенті.

За словами Федеріки Могеріні, після 2014 року ЄС зібрав для України найбільший пакет підтримки в історії співдружності - понад 15 мільярдів євро.

Підтримка і співпраця ЄС дають вагомі результати. За допомогою реформи децентралізації вдалось підвищити рівень якості послуг, що надаються громадянам та зменшити рівень безробіття за допомогою створення нових робочих місць. Також за допомогою лібералізації візового режиму два роки тому Україна отримала безвізовий режим до країн Європейського союзу.   У своїй промові прокоментувала італійський політик.

Угода про асоціацію з ЄС, за словами Могеріні, є найбільш амбітною угодою, розроблену Європейським союзом за всі часи. І ця угода вже показала позитивні результати (зростання торгівлі майже на 50%). Представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки вірить, що українці цінують і розуміють ту близькість, яка встановилася за весь час із Євросоюзом.

Автор: narod-ukraine.com

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео