ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

В Одесі стартував тиждень протидії булінгу

В Одесі стартував тиждень протидії булінгу
199017 ПЕРЕГЛЯДІВ

Всеукраїнський тиждень протидії булінгу на Одещині розпочався по особливому, оскільки співпав з Міжнародним днем охорони озонового шару.

Для школярів, які відпочивають у центрі «Молода гвардія», працівники Одеської юстиції провели урок протидії булінгу та еколого-правовий квест. Така тематика була обрана не випадково, адже учасниками виступили дітки -  переможці всеукраїнських екологічних конкурсів.

Так, чотири команди по п’ять учасників позмагалися за звання кращих знавців екологічного законодавства, виконуючи різноманітні завдання на екологічну та правову тематику.

Скільки часу розкладаються ті, чи інші предмети, яка відповідальність настає за екологічні правопорушення, які органи контролюють дотримання екологічного законодавства – такі теми розглядали юні відпочивальники, демонструючи свої знання.

 «Дуже приємно, що діти так розбираються в екологічному праві. Я вважаю, що проведення таких квестів, а також популяризація протидії булінгу є дуже важливими. Адже, якщо ми будемо доносити до дітей, що це погано, в такій ігровій формі, вони будуть до нас прислухатися!», - розповів керівник Одеської юстиції Руслан Сауляк.

По завершенню змагань, за підтримки благодійного фонду «2014», усі дітки отримали від керівника юстиції дипломи, а також білети до Одеського зоопарку та тераріуму.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео