ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

У Дніпрі дітям атовців пропонують безкоштовну дворічну програму поглибленого вивчення англійської

У Дніпрі дітям атовців пропонують безкоштовну дворічну програму поглибленого вивчення англійської
88180 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поглибити знання англійської, більше дізнатися про культуру та історію США, розвинути лідерські навички – у дворічній програмі від Посольства США Access. Долучитися до неї можуть підлітки із родин учасників АТО. Навчання – безкоштовне. Заняття проводитимуться у Дніпрі. Про це повідомили в управлінні з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Діти атовців від 13 до 15 років можуть долучитися до дворічної програми поглибленого вивчення англійської. Початковий рівень знань неважливий. Головне – бажання вивчати мову», – розповіла начальниця  управління з питань учасників АТО Дніпропетровської ОДА Наталія Шуліка.

З дітьми працюватимуть висококваліфіковані досвідчені викладачі. Заняття – 2-3 рази на тиждень. Вони проходитимуть в інтерактивній формі – і в аудиторії, і на вулиці. Акцент – на навичках спілкування англійською. Навчатимуть і граматиці. Учні робитимуть презентації, виконуватимуть різні вправи. Навчання та підручники – безкоштовні.

Останній тиждень навчання, влітку 2021 року, пройде на базі дитячого центру відпочинку в мальовничому куточку України. Там на дітлахів чекатиме 40 годин інтенсива з англійської. Після – вони отримають сертифікати держдепартаменту США.

«Програма малих стипендій з вивчення англійської мови Посольства США в Україні» фінансується держдепартаментом США. У Дніпрі її реалізують за участю громадської організації «Нове бачення».

 Приєднатися до програми можуть і підлітки 13-15 років з інвалідністю та із малозабезпечених сімей.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео