ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Заволодіння понад 145 тис. грн на відновленні пошкодженої через ворожі обстріли багатоповерхівки – повідомлено про підозру підряднику

Заволодіння понад 145 тис. грн на відновленні пошкодженої через ворожі обстріли багатоповерхівки – повідомлено про підозру підряднику
390242 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
За процесуального керівництва Бучанської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору товариства у привласненні чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).
За даними слідства, в селі Горенка Бучанського району під час ремонту багатоквартирного будинку, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, підозрюваний не дотримався умов договору, укладеного з Гостомельською селищною військовою адміністрацією. Розуміючи, що обсяги виконаних будівельно-монтажних робіт завищені, він надав замовнику звітну документацію для оплати.
Таким чином він незаконно заволодів бюджетними коштами на суму понад 145 тис. грн.
Досудове розслідування здійснюється слідчими відділу поліції № 2 Бучанського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео