ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Спілкування Володимира Зеленського, Анджея Дуди та Гітанаса Наусєди з представниками ЗМІ 28.06.2023

191797 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Сьогодні, у День Конституції України, така зустріч є очевидним сигналом підтримки і нашої свободи, і нашої Європи – нашого прагнення жити вільно та згідно із законом. 

Ми сьогодні обговорили на зустрічі весь комплекс актуальних безпекових питань, які обʼєктивно є в нашому порядку денному. Я поінформував про активні дії наших воїнів, які відбуваються на фронті зараз і які дають змогу крок за кроком, непросто, але тим не менш звільняти нашу землю.

Ми обговорили підготовку до Вільнюського саміту НАТО, і є реальна можливість зробити рішення саміту дійсно потрібними для всієї Європи. Це залежить лише від того, чи будуть ці рішення спрямовані в інтересах реальної сили Альянсу, тобто спрямовані на запрошення України в НАТО.

Обговорили сьогодні і європейську інтеграцію нашої держави: відкриття переговорів щодо членства очікуємо цьогоріч. І я дякую партнерам за підтримку! 

Росія програє цю війну – ніхто в Європі в цьому не сумнівається. А ми здобудемо мир і реальну тривалу безпеку для наших народів. Усі разом, у єдності, посилюючи одне одного, посилюючи наші Альянси і, зокрема, НАТО, зміцнюючи Європейський Союз та наш спільний європейський спосіб життя».

Спілкування Володимира Зеленського, Президента Польщі Анджея Дуди та Президента Литви Гітанаса Наусєди з представниками ЗМІ за підсумками зустрічі в Києві.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео