ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Міс Всесвіт, світові змагання, премія «Оскар»: світові змагання в яких росія бере участь. Світ забув хто така росія?

Міс Всесвіт, світові змагання, премія «Оскар»: світові змагання в яких  росія бере участь. Світ забув хто така росія?
408283 ПЕРЕГЛЯДІВ

На початку повномасштабного вторгнення світ  заявив, що росія підлягає санкціям, та при цьому йде під заборону брати участь в різних світових змаганнях, Міс Всесвіт. Але схоже на те, що світ забув про свої слова, адже це не доторкнулося їх родин, будівель та іхньої країни.

Попри війну в Україні, представницю росії Анну Ліннікову допустили до конкурсу, не дивлячись на те, що вона представляє країну - терориста. В соцмережах це спровокувало агресію, адже росія це країна, яка вбиває людей та руйнує іншу країну протягом року. Про це світ забув, що обурило глядачів, після чого в сторону представниці росії відправилася безліч негативних коментарів.

Але й не оминуло скандалу те, що російські спортсмени приймають участь у змаганнях. От взявши навіть той випадок до уваги, коли українська спортсменка грала проти нейтральної атлетки із російським паспортом, а білоруська тенісистка навіть перемогла на турнірі. Не забуваємо, що Білорусь являється співучасником у війні, даючи росії свої території для здійснення ракетних атак по Україні.

12 - 13 березня по світу розійшлася інформація, про те, що премію "Оскар" отримує фільм "Навальний", в якому йдеться про російського опозиціонера Олексія Навального. Таке рішення очікувано викликало обурення серед українців. Але без слів Україна не залишилась, і у відповідь звинуватила в лицемірстві оранізаторів " Оскара". Очільник МЗС Дмитро Кулеба цю ситуацію прокоментував як, лицемірство, оскільки нинішню ситуацію з війною в Україні ігнорувати не можна.

Більшість говорить що "  искусство вне политики". Навпаки, якщо це стосується держави, яка знищує людей, та країну з лиця землі , стосується всіх. Дозвіл на будь які змагання, презентування фільмів в інших країнах повинен бути закритим для росії, адже вона презентує свою країну, яка являється країною агресором, а їхній президент бандит та вбивця.

Теги: Російська агресія

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео