ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

БЕБ завершило розслідування щодо організованої злочинної групи що розповсюджувала контрафактні цигарки

БЕБ завершило розслідування щодо організованої злочинної групи що розповсюджувала контрафактні цигарки
423776 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області завершили досудове розслідування щодо організованої злочинної групи на Київщині, яка здійснювала реалізацію незаконно виготовлених тютюнових виробів.

Слідством встановлено, що група осіб купувала цигарки у мережі Інтернет, доставляли їх за допомогою поштового оператора та у подальшому продавали через кіоски роздрібної торгівлі розташовані на території Київській області. Мережа нараховувала 8 торгових приміщень.

У ході проведення слідчих дій детективи БЕБ виявили та вилучили понад 2 тисячі пачок незаконно виготовлених тютюнові вироби без марок акцизного податку України.

Згідно з висновками експертів, згадані незаконно виготовлені тютюнові вироби не відповідають вимогам ДСТУ, а маркування нанесені на частині вилученої тютюнової продукції не відповідають вимогам Закону.

Наразі особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.28 ч.1 ст.204 КК України, обвинувальний акт скеровано до суду.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали детективи ТУ БЕБ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, контрафактні цигарки,цигарки,незаконні тютюнові цехи

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео