ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Усик – Ф’юрі: в Україні поєдинок транслюватимуть безкоштовно

Усик – Ф’юрі: в Україні поєдинок транслюватимуть безкоштовно
344545 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бій за титул абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкому дивізіоні між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі в Україні зможуть побачити усі охочі.

"Зважаючи на досвід минулої трансляції, у нас немає підстав щось змінювати. Наша країна досі в біді. Досі бореться з агресором, воює. Нашим завданням буде зробити свій внесок в моральний дух. Тому цей поєдинок точно не буде транслюватися в будь-яких платних форматах.

Ми вже проговорили з промоутером Ф’юрі про те, що ми зобов’язані використовувати цей поєдинок як платформу для призову допомоги Україні, для збору коштів на допомогу українцям, які цього потребують.

Не зустрів навіть найменшої нотки нерозуміння з їх боку. Вони ще з перших днів війни активно співпрацюють з послом України у Великій Британії. Допомагають, підтримують, збирають. Думаю, обов'язково скористаємося цією платформою для допомоги нашій країні", – заявив промоутер Усика Олександр Красюк в коментарі ">BoxOffice.

Перемовини щодо бою Усика та Ф’юрі все ще тривають. Очікується, що боксери зустрінуться наприкінці квітня.

Джерело

Теги: Тайсон Ф’юрі,Ф’юрі,Тайсон Ф’юрі Вікіпедія,Ф’юрі Вікіпедія,Усик,Олександр Усик ,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Усик – Ф'юрі,Бокс,новости бокса,новини боксу,Новости,Новини,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Ф’юрі проти Усика
Автор: admin.sportcomua

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео