ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Усик – Ф'юрі. Команда українця запропонувала два поєдинки за абсолют

Усик – Ф'юрі. Команда українця запропонувала два поєдинки за абсолют
379104 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі отримав пропозицію провести відразу два бої з володарем чотирьох чемпіонських поясів Олександром Усиком.

Про це розповів промоутер українця Олександр Красюк, у коментарі " target="_blank" rel="noopener">BoxOffice.

У команді українського боксера визнали, що перемовини про об'єднавчий поєдинок із "Циганським Королем" проходять важко. Головною перепоною на шляху домовленостей став розподіл доходів, оскільки Ф'юрі вважає себе популярнішим.

"Ми запропонували не мірятися поясами, а відразу заходити на два поєдинки з матчем-реваншем, у якому розподіл буде справедливим – 50/50. Тримаючи в пам'яті досвід Ф'юрі з його реваншем проти Володимира Кличка, що ніколи не відбувся, ми розуміємо, що Тайсон – людина специфічна, тож його треба мотивувати", – заявив Красюк.

Мотивація британця буде грошовою. Якщо Ф'юрі програє у першому двобої, то команда Усика готова віддати 50% призового фонду в другому поєдинку. Щодо половини призових сторони нібито домовилися, але продовжують дискусію щодо доходу від квитків.

Водночас Красюк припустив, що поєдинок Усик – Ф'юрі так і не відбудеться. Якщо боксери 29 квітня не вийдуть у ринг на "Вемблі" чи Близькому Сході, то українець займеться захистом наявних поясів. Усик – чинний чемпіон за версіями WBA, WBO, IBF, та IBO.

"Ми маємо план B. Якщо бій із Ф'юрі не відбудеться, то Олександр повинен тримати відповідь за свої пояси перед обов'язковими претендентами. Нашим наступним суперником за лінією WBA є Дюбуа, який також співпрацює з Ворреном", – резюмував промоутер.

Джерело

Теги: WBA, WBO, IBF,IBO,Бокс,новости бокса,новини боксу,Новости,Новини,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Усик – Ф'юрі,Усик ,Олександр Усик ,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Ф'юрі ,Ф'юрі Вікіпедія,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія,Тайсон Ф'юрі ,Усик,Дюбуа,Воррен,WBC Тайсон Ф'юрі,WBC Ф'юрі,WBC ,Тайсон Ф'юрі,Ф'юрі
Автор: admin.sportcomua

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео