ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 359-го дня війни

185267 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Ключовий меседж України на безпековій конференції очевидний: маємо зробити все, щоб уже цього року забезпечити крах російської агресії. Це можливо. Але це можливо – якщо Україна отримає ту зброю, яка необхідна для цього.

Тому наш дипломатичний марафон продовжується без перерви – від мого візиту до Вашингтона в грудні. Уже створено танкову коаліцію для України, уже знімається табу щодо постачання далекобійних ракет, уже є нові здобутки в посиленні нашої артилерії, і вже світ почув – наскільки необхідним для загальносвітової безпеки є створення авіаційної коаліції для України.

Продовжую консолідувати і підтримку для ініціатив нашої держави у Генасамблеї ООН. Наступного тижня представимо важливу резолюцію, і сьогодні я представив її ключовий сенс, зокрема, лідерам і главам урядів держав Карибської співдружності.

Україна завжди базує свою зовнішню політику на повазі до всіх учасників міжнародних відносин. Усі нації є рівними і заслуговують на незалежне життя, на мирну співпрацю з іншими народами.

Такий наш принцип зустрічає розуміння у всіх частинах світу. І я дякую кожній державі, кожному народу, які підтримують українські зусилля щодо стабілізації міжнародних відносин».

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео