ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Форвард "Денвера" виконав шалений данк через суперника в овертаймі: момент дня в НБА

Форвард "Денвера" виконав шалений данк через суперника в овертаймі: момент дня в НБА
369266 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нагорі хіт-параду найкращих миттєвостей різдвяного вечора в Національній баскетбольній асоціацій опинився важкий форвард "Денвер Наггетс" Аарон Гордон.

">

 

27-річний американець запам'ятався крутим епізодом в овертаймі протистояння з "Фініксом". На останніх секундах п'ятихвилинки він пройшов через увесь майданчик і виконав постерданк із фолом через оборонця "Санз" Шемета.

"Наггетс" вийшли вперед і вже не втратили перемогу (128:125 ОТ). Завдяки успіху "Денвер" закріпився у лідерах Західної конференції НБА. Натомість "Фінікс" після трьох поразок поспіль наразі йде четвертим. Зламати негативну серію "Санз" спробують 28 грудня у поєдинку проти "Мемфіса".

Сам Гордон замкнув трійку найрезультативніших у матчі. Зірка "Наггетс" оформив дабл-дабл. У його активі 28 очок, 13 підбирань і 2 передачі. На паркеті він провів 41,5 хвилину.

Хто такий Аарон Гордон

Уродженець Сан-Хосе, на студентському рівні провів один сезон за "Арізону Вайлдкетс". Обраний під 4-м номером драфту НБА-2014 "Орландо Меджик".

У складі флоридців провів 6,5 сезонів. Навесні 2021-го подав запит на обмін і разом із Гері Кларком поїхав до "Денвера". У січні зіграв найрезультативніший матч у кар'єрі – 30 пунктів і 12 підбирань проти "Кліпперс".

У складі збірної США U-19 тріумфував на Кубку світу-2013. Батько Гордона – темношкірий, а мати – біла американка. Його прадід був корінним американцем із племені осейджів.

Джерело

Теги: НБА ,Національна баскетбольна асоціація,Баскетбол,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Баскетбольна асоціація,Денвер Наггетс Аарон Гордон,Денвер Наггетс Гордон,Денвер Наггетс ,Наггетс ,Аарон Гордон,Гордон,Аарон Гордон Вікіпедія,Фінікс,Санз,НБА,Денвер,Орландо Меджик,Арізона Вайлдкетс,Гері Кларк,Гері Кларк Вікіпедія,Аарон Гордон декласував оборону Фінікса,Аарон Гордон декласував оборону
Автор: admin.sportcomua

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео