ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Форвард "Нью-Орлеана" оформив ефектний триочковий: момент дня в НБА

Форвард "Нью-Орлеана" оформив ефектний триочковий: момент дня в НБА
267629 ПЕРЕГЛЯДІВ

Десятку найкращих миттєвостей ігрового вечора в Національній баскетбольній асоціації очолив легкий форвард "Нью-Орлеан Пеліканс" Наджі Маршалл.

">

 

24-річний американець запам'ятався епізодом під завісу першої чверті. Він отримав передачу від Макколлума, покомбінував і в повітрі кинув м'яч із-за "дуги". Завадити атаці не зумів Вейнрайт.

Краса від Маршалла, однак, не врятувала "Нью-Орлеан" від поразки. "Фінікс" дотиснув "Пеліканс" у фінальній 12-хвилинці (118:114) та підтягнувся до суперника в топ-4 Західної конференції НБА.

Сам Маршалл провів на паркеті майже 18 хвилин. За цей час він встиг набрати 11 очок, зробив 4 підбирання і віддав 2 передачі. Найрезультативнішим у матчі став оборонець "Санз" Девін Букер (58 пунктів).

Хто такий Наджі Маршалл

Уродженець Атлантік-Сіті, виріс у Меріленді. На студентському рівні виступав за Університет Ксав'є (Цинциннаті, штат Огайо).

На драфті НБА-2020 не був обраний жодною з команд і підписав контракт із "Нью-Орлеаном". Захищав кольори фарм-клубу в Джі-Лізі – "Бірмінгем Сквадрон". Дебютував у складі "Пеліканс" у січні 2021 року.

Торік навесні Маршалл почав регулярно виступати за "Нью-Орлеан" через епідемію травм у першій команді. У травні 2021-го підписав багаторічний договір із луїзіанцями.

Теги: НБА,Баскетбол,Національна баскетбольна асоціація,Форвард "Нью-Орлеана",Форвард Нью-Орлеана,Форвард ,Нью-Орлеан,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Нью-Орлеан Пеліканс,Наджі Маршалл,Маршалл,Наджі Маршалл Вікіпедія,Маршалл Вікіпедія,Фінікс,Пеліканс,Санз,Девін Букер,Букер,Девін Букер Вікіпедія,Букер Вікіпедія,Санз Девін Букер ,Санз Букер ,НБА-2020,Бірмінгем Сквадрон,Торонто,Бруклін,Наджі Маршалл і Хосе Альварадо не врятували "Пеліканс" від поразки,Хосе Альварадо ,Альварадо ,Хосе Альварадо Вікіпедія,Альварадо Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео