ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Зустріч студентів і викладачів факультету технологій та дизайну із захисниками України

Зустріч студентів і викладачів факультету технологій та дизайну із захисниками України
357194 ПЕРЕГЛЯДІВ

Простір-партнер Veteran Hub «Свої тут. ++», що функціонує у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка, став осередком зустрічі студентів і викладачів факультету технологій та дизайну з гостями із військового шпиталю. У рамках заходів «Тепле коло» університетська спільнота привітала воїнів та волонтерів із Днем збройних сил України.

Напередодні свята студенти разом з викладачами Оксаною Кудрею, Наталією Орловою й Юлією Срібною виготовили сувеніри-обереги та декоровані глазур’ю пряники, які передали з найкращими побажаннями у військовий шпиталь.

Координаторка ветеранського простору Юліана Линник передала від працівників нашого університету, які долучилися до акції «Зв’яжи шкарпетки – зігрій Героя», волонтерській організації теплі дарунки для наших Захисників та Захисниць.

Зустріч пройшла у невимушеній, дружній і доброзичливій атмосфері. Ділилися теплими спогадами мирного життя. Говорили про неймовірну мужність наших воїнів, про нашу спільну боротьбу за свободу і незалежність! З вірою у ЗСУ дякуємо нашим воїнам-захисникам!

 
 

 

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео