ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Факультет фізичного виховання відзначив Всесвітній день туризму

Факультет фізичного виховання відзначив Всесвітній день туризму
300405 ПЕРЕГЛЯДІВ

6 жовтня 2022 р. на факультеті фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка з нагоди Міжнародного дня туризму за сприяння Комунального закладу «Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради» відбувся традиційний туристичний захід. У ньому взяли участь студенти першого рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальностей 017 Фізична культура і спорт та 014.11 Середня освіта (Фізична культура), викладачі факультету фізичного виховання, працівники  обласного центру та учнівська молодь.

Організатор заходу доцент кафедри теорії й методики фізичного виховання, адаптивної та масової фізичної культури Олександр Свєртнєв ознайомив студентів з масовими видами оздоровчого туризму та визначив основні завдання туристичної діяльності.

Методист вищої категорії Анатолій Криворучко провів майстер-клас з техніки пішохідного туризму, під час якого студенти отримали практичний досвід в’язання туристичних вузлів та подолання окремих етапів дистанції «Смуга перешкод» з використанням спеціального туристичного спорядження.

Захід пройшов у дружній атмосфері, всі учасники отримали задоволення від туристичного походу та подякували організаторам за можливість цікаво провести час!

 

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео