ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

"Всеукраїнський олімпійський урок" в Гостомелі до дня фізичної культури і спорту України

312392 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гостомель у рамках Всеукраїнського проекту НОК України "Всеукраїнський олімпійський урок" відсвяткував день фізичної культури і спорту України.

Таким чином, саме сьогодні, 10 вересня 2022 року - у день свята спорту у стінах Гостомельського ліцею №1 пройшов спортивно - освітній захід "Олімпійський урок - 2022", який зібрав представників спортивних секцій, які на сьогодні функціонують в селищі, а саме: футбол, волейбол, дзюдо, бокс, хортинг, рукопашний бій, тхеквондо, фітнес та важка атлетика.

На початку заходу після виконання Державного Гімну фіналісткою дитячого Євробачення 2022 Єлизаветою Петрук та хвилини мовчання за полеглими Героями України вітальне слово мали почесні гості та організатори:

Голова відділення НОК України в Київській області, член НОК України Ігор Малинський, який привітав всіх учасників спортивного руху та зачитав вітальні слова президента НОК України, Олімпійского чемпіона Сергія Бубки! Після чого були відзначені подяками Відділення НОК України в Київській області меценати та партнери заходу! Також з вітальним словом звернулися начальник відділу освіти Гостомельської селищної ради Наталія Рохманюк, начальник відділу культури, молоді та спорту Катерина Павленко, співзасновник ГО "Об'єднання" Моя громада" Станіслав Сегеда, віцепрезидент футбольного клубу" Кудрівка" Василь Солодаренко та начальник ДФТГ Андрій Бондаренко.

В ході заходу підростаюче покоління Гостомеля показали свої найкращі навички та вміння під час показових виступів у обраному виді спорту!

По завершенню дітвора з масою позитивних емоцій та заряджені спортивною енергією були нагороджені пам'ятними медалями, сертифікатами та цінними подарунками від Національного олімпійського комітету України та зробили загальне фото на згадку.

Слід висловити слова подяки партнерам, без яких наше свято не було б таким яскравим, а це: БФ "Гостомель #Майбутне", ФК "Кудрівка", ГО "Об'єднання" Моя громада", Фітнес клубу" Енерджи фіт", СК" Бойова жаба", а також Збройним Силам України за можливість проводити такі заходи!

Слава Україні!

Перемога буде за нами!

Теги: #нок,#спорт,#фізична культура,#гостомель,#футбол,#баскетбол, бокс,#дзюдо,#тхеквондо ,#рукопашний бій,#фітнес,#важка атлетика

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео