ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Ракетами та артилерією по Краматорську, Покровську, Торецьку

Ракетами та артилерією по Краматорську, Покровську, Торецьку
377674 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 5 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 23-24 травня 2022 року окупаційні війська рф та представники незаконних збройних формувань «ДНР» обстріляли з артилерійської зброї смт Нью-Йорк та смт Щербинівка м. Торецька Бахмутського району та с. Калинове Краматорського району, у якому від осколкових поранень загинув 63-річний чоловік.
25 травня 2022 року загарбники вдарили по м. Покровську. Поранення різного ступеню тяжкості отримали 5 цивільних осіб, пошкоджено будівлю та майно місцевого підприємства. За попередніми даними, обстріл міста відбувся, у тому числі, із застосуванням крилатої ракети типу «Іскандер».
Також цього дня вчинено обстріл м. Краматорська, внаслідок чого пошкоджено декілька приватних будинків, зруйновані 2 під’їзди у недобудованій багатоповерхівці, ще у 2 житлових багатоквартирних будинках пошкоджено вікна та балкони.
На місці зазначених подій працюють поліція та вибухотехники. Відомості щодо потерпілих осіб уточнюються.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео