ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Дитяча лікарня міста Краматорськ отримала гуманітарну допомогу

Дитяча лікарня міста Краматорськ отримала гуманітарну допомогу
383619 ПЕРЕГЛЯДІВ
За сприяння командувача сил оборони генерал-лейтенанта Сергія Наєва до стаціонарних відділень «Дитячого територіального медичного об’єднання» міста Краматорськ надійшов черговий гуманітарний вантаж медичного призначення.
Ліки, медичні розхідники, набори для проведення хірургічних втручань, перев’язочні матеріали стали суттєвим поповненням закладу охорони здоров’я, який надає повний комплекс медичних послуг маленьким пацієнтам від народження до сімнадцятирічного віку.
– Лікарня обслуговує дітей Краматорська та Північного регіону Донецької області, а також дітей із категорії внутрішньо переміщених осіб, – повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Командувач додав, що на сьогодні медичний персонал лікарні попри обстріли міста військами російської федерації продовжує опікуватись маленькими пацієнтами.
– У дитячих лікарів своя лінія фронту і вона проходить саме тут, в нашій лікарні. Я висловлюю вдячність від себе та усіх медпрацівників тим, хто підтримує нас і допомагає нашому медзакладу, – сказала генеральний директор дитячої лікарні Наталія Капуста.
Як зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв, цільова підтримка дитячих медичних закладів, які розташовані в районі відповідальності Сил оборони, є одним з важливих напрямів діяльності.
– Заручившись підтримкою усіх небайдужих людей, ми забезпечуємо дитячі лікарні усім необхідним, аби лікарі завжди мали можливість якісно й швидко виконувати свою роботу, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
На переконання командувача Сил оборони, ця діяльність буде довгостроковою і безперервною.
Разом переможемо!

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео