ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Вдерлись до чужої оселі та забили до смерті господаря – заарештовано двох мешканців Краматорська

Вдерлись до чужої оселі та забили до смерті господаря – заарештовано двох мешканців Краматорська
364980 ПЕРЕГЛЯДІВ
За клопотанням Краматорської окружної прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою двом чоловікам, які обґрунтовано підозрюються у завданні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, та розбійному нападі, поєднаному із проникненням у житло та заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 121, ч. 4 ст. 187 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що 18 березня 2022 року, двоє мешканців м. Краматорська віком 23 та 37 років проникли до будинку знайомого, який проживав у с. Іванівка, з метою заволодіння його грошима та майном. Зловмисники вдарили господаря металевою лопатою по голові, а коли той впав на підлогу, нанесли ще декілька ударів руками по голові і тулубу.
Забравши з будинку комп’ютер, мікрохвильову піч, мультиварку та TV-тюнер загальною вартістю близько 10 тис грн, підозрювані з місця злочину зникли.
За два дні від отриманої закритої черепно-мозкової травми із забоєм головного мозку, множинних переломів ребер та ушкодження внутрішніх органів 63-річний потерпілий помер.
Досудове розслідування триває.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео