ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Короленківців відзначили за здобутки в освіті й науці та з нагоди Дня Соборності України

Короленківців відзначили за здобутки в освіті й науці та з нагоди Дня Соборності України
360740 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

1 лютого 2022 р. у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка відбулася церемонія нагородження працівників закладу вищої освіти за досягнення у навчальній та науковій діяльності.

Подяку Міністерства освіти і науки України працю, ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків і особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки отримав завідувач кафедри теорії і методики технологічної освіти професор Андрій Цина.

Грамотою Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків і особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України нагороджені: старший викладач кафедри медико-біологічних дисциплін і фізичного виховання Василь Гогоць, доцент кафедри географії, методики її навчання та туризму Олександр Федій, завідувач кафедри загальної фізики і математики Олег Саєнко, завідувачка кафедри української мови Ірина Павлова.

Почесну грамоту Полтавської обласної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Соборності України одержали: доцент кафедри виробничо-інформаційних технологій та БЖД Валерій Титаренко, доцентка кафедри англійської та німецької філології Лариса Король, старша викладачка кафедри музики Наталія Ремезова, доцентка кафедри виробничо-інформаційних технологій та БЖД Любов Хоменко, доцент кафедри культурології Віталій Дмитренко.

Подякою Полтавської обласної ради за сумлінне виконання службових обов’язків та професійні досягнення, пов’язані з реалізацією державної політики у сфері освіти і науки, високий професіоналізм, ініціативу та наполегливість нагороджені: старша викладачка кафедри романо-германської філології Наталія Кришталь, старша викладачка кафедри спеціальної освіти і соціальної роботи Ольга Губарь, доцентка кафедри загальної фізики і математики Любов Черкаська.

Почесну грамоту Полтавської міської ради за сумлінне виконання службових обов’язків та професійні досягнення, пов’язані з реалізацією державної політики у сфері освіти і науки, високий професіоналізм, ініціативу й наполегливість та з нагоди Дня Соборності України отримали: доцентка кафедри загальної фізики і математики Людмила Матяш, доцент кафедри теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін Сергій Новік, завідувачка навчальної лабораторії кафедри романо-германської філології Вікторія Неділько, асистентка кафедри дошкільної освіти Оксана Вільхова.

Подякою Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка за вагомий внесок у розвиток сфери освіти і науки, зразкове виконання трудових обов’язків та з нагоди Дня Соборності України відзначили: старшу диспетчерку Марію Шамрай, старшу лаборантку навчальної лабораторії природничого факультету Наталію Шару і диспетчерку факультету фізичного виховання Аллу Девятко.

Почесною грамотою Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка за плідну роботу з підготовки фахівців та науково-педагогічних працівників кадрів та з нагоди Дня Соборності України нагороджено Віктора Бабенка.

Вітаємо короленківців із визнанням і бажаємо невичерпної творчої наснаги, миру, злагоди і великих звершень!

 

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео