ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

«Разом проти корупції» - за участі Донецької обласної прокуратури відбувся круглий стіл на тему протидії корупційним правопорушенням

«Разом проти корупції» - за участі Донецької обласної прокуратури відбувся круглий стіл на тему протидії корупційним правопорушенням
409279 ПЕРЕГЛЯДІВ

з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією та за підтримки Консультативної мiciї ЄС в Україні (EUAM Ukraine), на базі Донецького державного університету внутрішніх справ м. Маріуполя проведено круглий стіл «Разом проти корупції».

     
 
Участь у заході взяли начальник відділу забезпечення діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Донецької обласної прокуратури Олена Іванова, проректори Донецького державного університету внутрішніх справ Олександр Куракін та Руслан Врадій, співробітники ДонДУВС Андрій Данилевський, Ольга Светлічна, Сергій Кизименко та курсанти, представники КМЄС у м. Маріуполі Йоні Лехтімакі, Ніколай Начов, Григорій Жураківський, Марія Сердюк, начальник сектору запобігання корупції ГУНП в Донецькій області Олександр Лучко та консультант зав’язків з громадою представництва Антикорупційної ініціативи ЄС Галина Балабанова.
 
     
 
Учасники зустрічі обговорили особливості організації протидії корупції та обмінялись досвідом боротьби з корупцією на національному та міжнародному рівнях.
 
Зокрема, Олена Іванова зосередила увагу присутніх на відповідальності, передбаченої діючим законодавством України за корупційні та пов'язані з корупцією правопорушення.
 
 
Підсумовуючи, учасники діалогу наголосили на необхідності подальшого вдосконалення діяльності на вказаному напрямку з урахуванням досвіду міжнародних партнерів.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео