ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

На Вінниччині нарешті підійшла до фіналу реконструкція лікарні

На Вінниччині нарешті підійшла до фіналу реконструкція лікарні
236569 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно закінчилося будування та осучаснення приймального відділення районної лікарні Тульчина Вінницької області за кошти проєкту “Великого будівництва” Володимира Зеленського.

 

Отже, за допомогою реконструкції у відділені зараз присутні приміщення для сучасної технології - цифрової рентгенографії. Крім того, наявні нові спеціальні комп’ютерні томографи та кабінети ультразвукової діагностики. Також додали кабінет для роботи педіатра та для проведення операційно-перев’язувальних дій.

 

Ще предметом осучаснення є побудова палати для інтенсивної терапії, в такому приміщенні всі ліжка пацієнтів оснащенні централізованим киснем та встановлено пристрій для спеціального спостереження. Зміни доторкнулися і до мереж електроенергії, вентиляції та методу опалення такої значної будівлі. За підрахунками спеціалістів, територія лікарні розширилася до 1055 квадратних метрів.

 

Хочемо додати, що медичний заклад після ремонтних робіт підготовлений і до прийому пацієнтів з інвалідністю. До того ж приймальне відділення тепер можу надавати необхідну медичну допомогу більшій кількості осіб, а це однозначно краще вплине на людей та їхнє здоров’я.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео