ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Поява “новенького” стадіону на Київщині

Поява “новенького” стадіону на Київщині
143573 ПЕРЕГЛЯДІВ

В межах проєкту “Велике будівництво” на стадіоні “Колос” у Сквирі Київської області було проведено ремонтні роботи, які нещодавно закінчилися.

 

Повна його назва — стадіон “Колос” імені Почесного працівника фізичної культури та спорту України Л. Х. Шварцбурга. До речі, востаннє будівельно-монтажні тут здійснювалися приблизно 40 років тому — це приблизно 1980-роки. А вперше введено в експлуатацію — 1953 року. За такий доволі довгий час ніяких реконструкцій на стадіоні не виконувалось. Тому зараз модернізація була просто необхідна.

 

Дану новину першим розповів Василь Володін — керівник Київської обласної державної адміністрації, 26 листопада. Також він додав, що аналізуючи стан стадіону було чітко зрозуміло, що він надзвичайно потребує осучаснення та нових конструкцій для комфортного перебування там населення. Крім того, зазначив, що сума проведення ремонту на стадіону склала 5,1 мільйона гривень.

 

Отже, були виконані різного виду земельні роботи, встановили баскетбольний майданчик, бігові доріжки та спеціальний газон. Ще стадіон доповнили якісними трибунами та покращили систему поливу.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео