ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Щорічна конференція Європейської системи аналізу стратегій та політики 2021 року пройде віртуально

Щорічна конференція Європейської системи аналізу стратегій та політики 2021 року пройде віртуально
432863 ПЕРЕГЛЯДІВ

Щорічна конференція Європейської системи аналізу стратегій та політики 2021 року пройде – віртуально – у четвер 18 та п'ятницю 19 листопада, а наступні дні прийматимуть Європейська комісія та Європейський парламент.

«Цього року ми знову зустрінемося на тлі пандемії коронавірусу, яка, як і раніше, серйозно порушує життя громадян у всьому світі. Ця криза не тільки пролила світло на нашу колективну неготовність до екзистенційних загроз або потрясінь, але й виявила і, більше того, загострила недоліки як у міжнародному співтоваристві, так і в наших власних внутрішніх суспільствах. Це змушує нас більш інтенсивно думати про виклики та вибір, які, ймовірно, постануть перед Європою найближчими роками, та про те, як найкраще здійснити перехід до того майбутнього, яке ми хотіли б бачити.» - йдеться на офіційному сайті ESPAS.

 

Мета щорічної конференції - провести широку розмову з політиками, аналітиками та експертами з прогнозування в урядах, аналітичних центрах, університетах та багатьох інших організаціях про те, що найважливіше в області стратегічного прогнозування, що швидко змінюється. Події останніх вісімнадцяти місяців рішуче наголосили на важливості форсайту для ефективного формування політики, сподіваємося, що конференція цієї осені дозволить по-новому поглянути на наше спільне майбутнє та на те, як його можна сформувати.

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео