ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА
ЖУРНАЛІСТІВ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 4 листопада 2021 року

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 4 листопада 2021 року
124517 ПЕРЕГЛЯДІВ
Слава Україні!
Ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, збройні формування Російської Федерації і надалі здійснюють обстріли позицій Збройних Сил України.
За минулу добу, 3 листопада, в районі проведення операції Об’єднаних сил з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Поблизу населеного пункту ЛОБАЧЕВЕ противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.
Поблизу ПІВДЕННОГО ворог двічі обстріляв позиції наших захисників, застосовуючи станкові протитанкові гранатомети та міномети калібру 120 мм.
Неподалік НОВООЛЕКСАНДРІВКИ окупанти здійснили обстріл з ручних протитанкових та підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.
Біля ЗОЛОТОГО-3 ворожі війська вели вогонь з мінометів калібру 82 мм.
В районі НОВОЗВАНІВКИ російські найманці відкривали вогонь зі стрілецької зброї.
Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний.
На збройні провокації противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили його припинити вогневу активність.
Станом на 7 годину ранку, 4 листопада, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.
Українські воїни контролюють ситуацію в районі проведення Операції об’єднаних сил та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.
Разом до перемоги!
Слава Україні!

© 2016 ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОФСПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ

Мої відео